Zanders с нова хартия устойчива на масло и грес за контакт с храни

януари 9, 2017

Германският производител на хартия и картон Zanders стартира нова хартия устойчива на масло и грес за контакт с храни хартия – Zanbarrier OGR, от своята гама гъвкави хартиени опаковки. Новото решение без покритие беше представено на проведеното през септември изложение FachPack в Нюрнберг, Германия.

Влагоустойчивата хартия Zanbarrier може да се използва за опаковане на храни, включително опаковки за шишчета, кюфтета, чипс и масло, както и пици и хлебни изделия. Устойчивият на масло и грес вариант Zanbarrier е една от многото бариерни хартии, разработени от Zanders. Компанията също така представи своята марка картони с висок гланц Chromolux на FachPack 2016. Изработена от картон с покритие, марката Chromolux може да се използва за опаковане на различни парфюми и козметика, сладкарски изделия, шампанско и спиртни напитки, тютюневи изделия, както и други луксозни изделия. Отличаващи се с гладка повърхност, продуктите Zanpack на компанията могат да бъдат използвани за сладкарски изделия, храни и напитки, козметични и фармацевтични продукти, както и за опаковки за тютюневи и нехранителни изделия. Непокритата повърхност на Zanpack предлага естествено грапаво усещане, което прави марката атрактивна за компании, които искат да подчертаят своя фокус към екологията или към ръчниите методи на производство.

В момента Zanders предоставя различни решения за опаковки, които се произвеждат в Германия, използвайки устойчиво получена целулоза, одобрена от Съвета за стопанисване на горите (FSC).

Вашият коментар