virtual.drupa предостави жизненоважен стимул за световната индустрия за печат и опаковки

април 27, 2021

virtual.drupa влезе в историята като първата чисто цифрова версия на водещо световно изложение за печатни технологии, което се проведе от 20 до 23 април 2021 г. Виртуалното събитие успешно преодоля разликата между предходното и предстоящото събитие лице в лице през 2024. Новият формат на Print & Packaging Community получи отлични отзиви в международен план, както се вижда от впечатляващата окончателна статистика.

212 изложители от 35 държави, както и участници от световни дъщерни дружества представиха своите продуктови портфолиа и иновации в онлайн шоурумите, с над 125 уеб сесии на живо със средно 140 участници. Те осигуриха жизненоважни стимули за използване на нов потенциал, наред с обширната програма на конференциите с допълнителни 130 презентации в контекста на пет специални форума, фокусирани върху ключови въпроси, както и глобалните мегатенденции и тяхното влияние върху индустрията.

Други показатели, като общо около 600 000 показвания на страници и 45 000 уникални потребители, допълнително подчертават това. Международните посетители от 155 държави съставляват над 82% от общия брой, подчертавайки факта, че virtual.drupa е успяла да осигури достъп на потенциални клиенти от всички континенти и е приета като цифрова платформа за международен трансфер на знания и възможности за работа в мрежа.

Освен това, изложителите успяха да покажат своите вълнуващи иновации, продукти и услуги в Exhibition Space и да представят ориентирани към бъдещето технологии и решения за корпоративно развитие, както и да отговорят на въпроси относно актуални проблеми в общността за печат и опаковки по време на уеб сесиите на живо.

Чат функцията ще остане отворена до края на октомври. В допълнение, видеоклиповете и основните доклади ще бъдат достъпни във видеотеката при поискване от следващата седмица. Те ще останат онлайн до края на декември 2021 г., както и виртуалните шоуруми на изложителите.

Вашият коментар