Screen стартира PacJet FL830 през март 2021

май 27, 2020

Screen Graphic Solutions завърши разработването на своята PacJet FL830 – нова високоскоростна мастиленоструйна система на водна основа, специално проектирана за пазара за гъвкави опаковки, която ще бъде пусната на пазара през март 2021 г.

Новата високоскоростна система за мастиленоструен печат на водна основа е специално разработена за гъвкави опаковки и може да се работи с материали до 830 милиметра със скорост до 75 метра в минута. Освен това е способна да печата с резолюция от 1200 dpi, използвайки CMYK и бели мастила на водна основа, които съответстват на разпоредбите за безопасност на храните. Тези характеристики осигуряват както безопасността, така и наситения цвят, от съществено значение за индустрията за хранителни продукти.

PacJet FL830 отговаря на голямо разнообразие от печатни нужди, вариращи от промоционални до производствени приложения. Тя също така демонстрира голяма приложимост за малки работни пространства с по-малко от 4000 метра, площ, която може да бъде проблематична за конвенционалното аналогово производство. Понастоящем системата работи както с PET, така и с OPP материали, а Screen работи за по-нататъшно разширяване на съвместимостта въз основа на индустриалните изисквания.

Разработването на PacJet FL380 е част от стратегическия план на Screen, целящ да насочи се към полето за печат на опаковки като бизнес зона и да укрепи продуктовото си портфолио и разработките си за този пазар.

Вашият коментар