Samsung представя картонени опаковки, които стават мебели след употреба

април 24, 2020

Samsung е готов да въведе нова опаковка в продуктовата си гама Lifestyle TV с цел да намали отпечатъка върху околната среда и да насърчи повторното използване.

Компанията прилага матричен точков дизайн на всяка страна на кутиите от вълнообразен картон, което позволява на клиентите да изрязват кутиите по-лесно и да ги сглобяват в различни други приложения, като малки помощни масички или къщи за домашни любимци.

В опаковката е включено ръководство, което насочва клиентите за това как да направят домакински вещи от кутиите, до което има достъп и чрез сканиране на QR кода на кутията.

Samsung твърди, че кутиите могат да бъдат преобразувани за най-различни приложения, като котешки къщички, стелажи за списания и рафтове за съхранение на предмети от бита и електронни устройства, включително дистанционното управление за самия телевизор.

„Потребителите са по-склонни да купуват от марка, която споделя сходни основи и ценности като тях, и с нашата екопаковка, ние вярваме, че можем да предоставим на нашите клиенти ново преживяване, което счита околната среда за важен начин да изразят себе си “, каза Kangwook Chun, изпълнителен вицепрезидент и ръководител на екипа за продуктова стратегия на Visual Display Business в Samsung Electronics.

Вашият коментар