MULTIVAC Group спечели награда за най-добре управлявана компания за 2023

юни 5, 2023

MULTIVAC Group е носител на наградата за най-добре управлявани компании за 2023 г. Подкрепена от Федералната асоциация на германската индустрия (BDI), наградата се присъжда от Deloitte Private и Frankfurter Allgemeine Zeitung на средни компании в Германия, които са изключително добре управлявани. Кристиан Трауман, президент на MULTIVAC Group, получи наградата в Дюселдорф.

Средните компании са ключови за германската икономика. Наградата за най-добре управлявани компании отдава почит на тези семейни компании и средни предприятия, които са базирани в Германия и са изключително добре управлявани – и има за цел да действа като стимул и пример за други компании да оформят собственото си бъдеще със същата стратегическа визия, сила на иновациите, устойчива култура и добра управленска практика. По време на процеса на кандидатстване участващите компании бяха оценени за отлични постижения в следните четири основни области: стратегия, производителност и иновации, култура и ангажираност, както и финанси и управление. Предпоставка за наградата е високо ниво на представяне и в четирите области. Носителите на наградите бяха избрани от жури, състоящо се от известни представители на търговията, науката и медиите.

Друга причина за успеха на компанията е нейната международна насоченост. Повече от 80 дъщерни дружества по целия свят, включително и в България, са доказателство за близостта на компанията до клиентите. „Ние сме наясно с факта, че светът, в който живеем, е изправен пред големи предизвикателства. Ето защо като водеща компания искаме да дадем голям принос в нашия сектор, както и да посрещаме първи противоречивите приоритети, които понякога възникват между изискванията на пазара и отговорностите на компаниите за околната среда и обществото“, каза Кристиан Трауман.

Вашият коментар