Mondi стартира игрово приложение за безопасност на работното място

юли 30, 2020

Mondi, световен лидер в опаковките и хартиите, стартира приложение за здраве и безопасност като нов начин да комуникира с колегите си относно благосъстоянието на работното място. Mondi Corrugated Solutions стартира приложението за повишаване на осведомеността относно правилата за безопасност на работното място по достъпен и забавен начин. Приложението наречено HEADS UP! е безплатно за изтегляне за всички служители на Mondi и широката общественост.

Приложението включва най-новите изследвания в областта на психологията на безопасното поведение в игрови формат, за да засили ангажираността с деветте правила за безопасност в заводите на Mondi. Дизайнът на играта черпи своето вдъхновение от кутиите от вълнообразен картон, основният продукт на Mondi Corrugated Solutions и се отличава с корпоративните цветове и бранда на компанията, което я прави незабавно разпознаваема.

HEADS UP! постига баланс между образование и забавление. Приложението съдържа девет мини игри, всяка от които отговаря на едно от деветте правила за безопасност на Mondi. Всяко правило за безопасност се обяснява преди началото на всяка игра. След това играчите могат да изпробват способността си да решават гатанки, да реагират бързо и да намерят своя път през нивата с препятствия, всичко в рамките на темата за културата на безопасност и здраве на Монди.

Приложението е едно от многото новости в цялостната дигитализация на бизнеса на Mondi. Групата преминава към използване на по-модерни анализи, автоматизация и роботика, за да обслужва по-добре своите клиенти с иновативни и устойчиви решения за опаковане и хартия.

Създаването на приложението е иновативен подход, който може да се превърне в еталон за комуникация в безопасността. Най-важното е, че това ще помогне хората да са в безопасност и ще поддържа знанието за безопасността по всяко време.

Вашият коментар