Mark Andy подновява партньорството си с Konica Minolta

юни 26, 2019

Mark Andy Inc. обяви, че подновява съвместното си споразумение със стратегическия партньор Konica Minolta Business Solutions Inc.

Партньори от 2016 г., Mark Andy и Konica Minolta доставяха ново семейство цифрови печатни машини за етикети, които позволяват на клиентите да произвеждат висококачествени, рентабилни цифрови решения на пазара. Първият пробив в партньорство на производителите на оригинално оборудване започна с хибридната машина Digital One, от която вече има 100 инсталирани устройства.

„Konica Minolta има честта да си партнира с Mark Andy, световен лидер в технологията за печат на етикети“, каза Бил Троксил, старши вицепрезидент по стратегическо бизнес развитие, Konica Minolta. “Очакваме с нетърпение да разширим отношенията си, за да екипираме Mark Andy с дълготрайна технология и да се развива като лидер в индустрията на пазара за флексографски и цифрови етикети.”

“Заедно с Konica Minolta, Mark Andy сме горди да доставяме дигиталната печатна машина номер едно в света в този бързо растящ сегмент на пазара”, каза г-н Десаи, председател и главен изпълнителен директор, Mark Andy Inc. “В Mark Andy се радваме, че продължаваме нашето партньорство и разработване на нови решения, които позволяват успех на преработвателите и правят цифровите технологии по-достъпни.”

Вашият коментар