Landa Digital Printing планира разширяване с нов завод за мастила в Северна Америка

януари 18, 2024

Landa Digital Printing, производител на машини за нанографски печат, обяви, че ще отвори завод за мастила, за да снабдява своята нарастваща база от клиенти в Северна Америка. Очаква се новият завод да започне работа през втората половина на 2024 г.

Разположен в Средния запад на САЩ, новият завод ще произвежда мастилата Landa NanoInk на водна основа, които са необходими за процеса на трансформиращ се нанографски печат. Заводът ще се присъедини към съществуващите заводи за мастила на Landa по целия свят, като по този начин ще увеличи производствения капацитет на NanoInk в световен мащаб, както и ще осигури доставки за клиенти от Северна Америка. Допълнителни основни предимства ще включват по-кратки срокове за доставка и намалено въздействие върху околната среда, причинено от транспортирането на материали.

Базираният в САЩ завод за мастила трябва да започне да функционира през втората половина на 2024 г. и ще отбележи значително разширяване на възможностите на компанията. Изцяло управляван от Landa, той е стратегически позициониран да произвежда за целия северноамерикански пазар, обхващащ Съединените щати, Мексико и Канада.

Това развитие е не само отражение на растежа на Landa, но и силно изявление за техния ангажимент към клиентите и към северноамериканския пазар. Създаването на завода за мастила подчертава отдадеността на Landa към дългосрочни взаимоотношения с клиентите и подобряване на предлаганите услуги в Северна Америка. Landa вижда това като стратегическа стъпка в подкрепа на траекторията на растеж на компанията и в укрепването на нейната позиция на лидер в индустрията за дигитален печат.

Вашият коментар