Labelexpo Europe обяви нови дати

март 2, 2022

Tarsus Group, организатор на Labelexpo Global Series, обяви, че Labelexpo Europe 2022 е пренасрочено, като събитието сега ще се проведе на 11-14 септември 2023 г. Организаторският екип взе решение да смени датите на събитието в светлината на значимия натиск върху веригата за доставки, който европейската индустрия за етикети изпитва в момента, съчетана с бързо развиващата се ситуация в Украйна.

Решението е взето след тясна консултация с изложители, асоциации и широката индустрия, като много от тях са пряко засегнати от недостига на компоненти и материали. Този недостиг, предизвикан от пандемията, ескалира през последните месеци, като дългите срокове за доставка сега нарушават веригата за доставки в Европа. Тъй като събитието трябва да се проведе след малко по-малко от два месеца, липсата на видима перспектива накара екипа да пренасрочи събитието в името на най-добрия интерес за общността на етикетите и опаковките.

Предвид пренасрочването на Labelexpo Europe следващото голямо глобално събитие за индустрията за печат на опаковки ще бъде Labelexpo Americas, което ще се проведе в конгресния център Donald E. Stephens, Чикаго, 13-15 септември 2022 г. Други предстоящи събития Labelexpo тази година включват Labelexpo Asia (28 юни-1 юли), Labelexpo India (10-13 ноември) и Labelexpo South China (7-9 декември).

Вашият коментар