Labelexpo потвърди датите на изложенията в Америка

октомври 16, 2020

Организаторът на Labelexpo Global Series потвърди ревизирани дати за две от изложенията си в Америка в резултат на продължаващата ситуация с коронавирус / COVID-19.

Labelexpo Americas 2021, планирано по-рано да се състои от 23 – 25 март, се премества три месеца по-късно от 8 до 10 юни. Пренасроченото изложение остава в конгресния център Donald E Stephens в Роузмонт, Илинойс, САЩ.

Встъпителното Labelexpo Mexico, планирано да се състои от 23 – 25 юни 2021 г., сега ще се проведе между 26 – 28 април 2023 г. в Световния търговски център, Мексико Сити.
Освен това Label Summit Latin America  ще се завърне през 2022 г. Допълнителни подробности ще бъдат потвърдени след време.

Мерките за здраве и безопасност, които се прилагат на Labelexpo Americas 2021, ще включват по-широки коридори между изложителите от 4,50 метра (в сравнение с 3 метра), позволяващи социално дистанциране, подобрени процедури за почистване, ясни обозначения на местата и ревизирани зони за регистрация.
Допълнителни актуализации ще бъдат публикувани на съответните уебсайтове на изложенията по-късно през годината. За въпроси, свързани с изложител или изложение, моля, свържете се с support@labelexpo.com.

 

Вашият коментар