Konica Minolta разкрива разширените функционалности на новата серия дигитални машини AccurioPress C2070

април 11, 2017

Като наследник на серията bizhub PRESS C1070, новата серия системи за производствен печат AccurioPress C2070 съчетава отличното качество и изпълнение на предишните модели с допълнителни функции и възможности, адаптирайки се към индивидуалните изисквания на клиента. В допълнение спомага за повишаване на рентабилността, чрез създаването на гладки и оптимизирани работни процеси, разширявайки услугите за печат.

С новата серия производствени устройства от Konica Minolta вие ще можете да печатате повече, на по-голям грамаж хартия до 350 г/м2 и с още по-високо качество на изображението. Подобрени са възможностите за печат на пликове с по-висока скорост и по-висока рентабилност. Благодарение на новата голяма входяща тава с вместимост от 1000 листа, вече ще можете да печатате банер с размер до 750 мм. Това ви дава възможност за по-ефикасен печат на корици за книги, например, както и за А3 брошури с трикратно прегъване. Възможността за банер печат до 1200 мм дължина през байпас трея остава налична като в предходния модел.
AccurioPrint C2060/C2070 са идеалният избор за по-малки печатници. И двете устройства спомагат за лесното преминаване към дигитален печат, разполагат с начален набор от довършителни функции и постигат страхотно качество на цвета благодарение на тонера Simitri® HDe и системата S.E.A.D. IV. Широката гама поддържани медии допълнително улеснява работата и печатния процес.
За по-голямо натоварване, Konica Minolta предлага AccurioPress C2060/C2070/P. Тези устройства се характеризират с изключително качество на печат, широк набор от професионални довършителни функции, стабилна и точна регистрация лице гръб.
Новата серия системи за производствен печат AccurioPress C2070 е една от първите, носещи името AccurioPrint и AccurioPress. Всички “entry level” професионални системи за печат ще носят името AccurioPrint вместо bizhub PRO, докато AccurioPress замества bizhub PRESS за високия клас производствени устройства.

Вашият коментар