Konica Minolta представи печатната машина AccurioLabel 400

юни 2, 2022

Konica Minolta представи нова машина за печат на етикети, AccurioLabel 400, насочена към преработвателите на етикети със среден и голям обем.

Първото публично представяне на AccurioLabel 400 се състоя на Европейското изложение за етикети и опаковки на Konica Minolta в Мадрид. Официалният старт на продажбите е планиран за първото тримесечие на 2023 г.

Според Konica Minolta, AccurioLabel 400 разполага с нови разработки като възможността за разширяване на приложенията с бял тонер, подобрена производителност със скорости на печат до 39,9 метра в минута и допълнително намаляване на експлоатационните разходи благодарение на още по-издръжливи части, както и подобрено качество на печат. Предлага се в 4- и 5-цветни версии.

Интелигентната грижа за качеството на Konica Minolta и IQ-520 ще увеличат използваемостта и автоматизацията с AccurioLabel 400. Интелигентната грижа за качеството позволява контрол в реално време на непрозрачността на белия тонер, контрол на стабилността на цвета, както и автоматично калибриране, корекции на плътността и създаване на профил.

С възможност за основно сканиране при 1200 dpi (еквивалентно на 3600 dpi), еднопасовата тонерна печатна машина Konica Minolta AccurioLabel 400 печата върху хартия с ширина до 330 mm или 250 mm.

Множество монитори със сензорен панел в три различни области на машината за печат на етикети позволяват интуитивна работа и лекота на използване за операторите, елиминирайки необходимостта от задълбочено обучение. Задачите, които са отнемали време с аналоговите машини, могат да се изпълняват бързо и точно при осигуряване на стабилно качество на печат, казват от компанията.

Тази година Konica Minolta отпразнува 1000-ата инсталация на своята цифрова печатна машина AccurioLabel 230 – по-малко от седем години от навлизането на компанията на пазара за печат на етикети.

Вашият коментар