Komori Europe с нов главен изпълнителен директор

май 17, 2024

Komori Europe с гордост обяви назначаването на г-н Хайнингер за главен изпълнителен директор. Със своя богат опит и експертиза, г-н Хайнингер ще бъде ценно допълнение към развитието и прилагането на стратегически инициативи за по-нататъшно укрепване на растежа и конкурентоспособността на компанията.

Доказаният опит в стимулирането на растежа и трансформацията, стратегическите прозрения и експертния опит в индустрията на г-н Хайнингер несъмнено ще тласнат Komori Europe към продължаващ успех и пазарно лидерство. За да се осигури приемственост и стабилност, г-н Хайнингер ще запази поста си и на главен изпълнителен директор на MBO Group.

Освен това Komori Europe приветства също г-н Хашимото като новоназначен главен оперативен директор. Със своя силен оперативен опит и стратегическа далновидност г-н Хашимото ще играе ключова роля за повишаване на ефективността и стимулиране на иновациите в цялата организация. Назначаването му подчертава ангажимента на Komori Europe за оперативни постижения и удовлетвореност на клиентите.

С идването на новия главен изпълнителен директор и главен оперативен директор, Komori поздрави г-н Каджита, бивш Ръководител на европейската бизнес централа и Президент на Komori Europe с новата му позиция като „Ръководител на бизнес отдела за опаковъчни решения“.

В Komori очакват с нетърпение да работи заедно с г-н Хайнингер и г-н Хашимото на новите им позиции и са убедени, че техният опит и страст ще обогатят международния екип. Мисията на Komori е да използва богатото културно разнообразие и широкия опит на Komori и MBO, за да създадат още по-тесни връзки в рамките на европейския пазар. С подкрепата на г-н Хайнингер и г-н Хашимото Komori има за цел да се доближи до европейския печатен пазар с модерно по-широко портфолио от иновативни решения.

Вашият коментар