Koenig & Bauer ще участва на drupa

юли 14, 2020

Koenig & Bauer потвърди своя ангажимент да участва в най-голямото търговско изложение за печатарска индустрия в света, което беше отложено за април 2021 г. Компанията е добре позиционирана и щандът в зала 16 ще бъде запазен.

От основаването на drupa през 1951 г., компанията присъства непрекъснато и приветства клиенти от цял ​​свят, дори и по време на криза.

„Продължаваме да гледаме на drupa като важен градивен елемент в печатната индустрия и наша отговорност е да подкрепим тази индустрия. Искаме да дадем своя дял, за да продължим да предоставяме важни дискусионни импулси”, каза Клаус Болза-Шюнеман, изпълнителен директор на Koenig & Bauer и президент на drupa, обяснявайки позицията на компанията. „Уверени сме в хигиенната концепция на Messe Düsseldorf и в чувството за отговорност на всички посетители.“

Ралф Самек, член на борда на Koenig & Bauer, добавя: „Изложенията няма да са същите, както преди COVID-19, а Koenig & Bauer също допълва комуникацията със своите клиенти с виртуални формати и специфични за клиента събития, например в нашия нов център за клиентски опит. Въпреки това, тези формати могат да предадат само в ограничена степен възможностите на нашето широко продуктово портфолио. Нищо не може да се сравни с наблюдението отблизо на най-новите технологии в действие и с атмосферата на търговските изложения.”

„За Koenig & Bauer няма по-подходяща платформа, на която да представи разнообразието от продуктите за дигитален, офсетов и флексо печат, както и интелигентните решения за дигитализация и сервиз пред международна аудитория“, добавя Кристоф Мюлер, член на борда на Koenig & Bauer.

Вашият коментар