ICE Europe 2017 приключи с повишен брой чуждестранни посетители

март 29, 2017

10-то Международно изложение ICE Europe 2017, затвори врати, след три успешни изложбени дни, изпълнени с международни бизнес дейности, активности в мрежите и живи демонстрации на най-новите решения за преработка. За първи път, на официална церемония на четири фирми бяха връчени награди за най-добри практики и технологични постижения.

 

За пореден път, ICE Europe беше магнит за преработвателните специалисти от всички краища на света. В изложението взеха участие общо 6,850 посетители от 68 страни. С 429 изложители от 28 страни, които заемаха нетна изложбена площ от 11000 квадратни метра, тази година ICE Europe остана непроменено по отношение на размерите в сравнение с предишното изложение. С високата си степен на международно присъствие, 10-то издание на водещото международно изложение за преработка на хартия, филми и фолио отразява значението на глобалните бизнес контакти за преработвателната индустрия: 45% от изложителите и 49% от посетителите бяха от чужбина, своеобразен рекорд за международно присъствие. Първият анализ на посетителите показва, че те принадлежат главно към следните индустриални сектори: опаковки, пластмаси, печат, хартия, инженеринг, текстил / нетъкан текстил, химикали и автомобили. Запитани за техните основни области на интерес по време на изложението, посетителите са посочили: покрития / ламиниране, рязане / пренавиване, аксесоари, материали, контрол / изпитване и измерване, печат, довършителни дейности и сушене / втвърдяване.

Повечето от изложителите тази година вече посочиха, че възнамеряват да присъстват отново с щанд на следващото изложение за преработка в Мюнхен. ICE Europe 2019 ще се проведе на 12-14 март 2019 г. Панаирния център на Мюнхен.
Следващото изложение от серията ICE ще бъде ICE USA, което ще се проведе на 25-27 април 2017 г. в Орландо, Флорида. Следващата година организаторите Mack Brooks Exhibitions ще организират ICE Югоизточна Азия на 5-7 септември 2018 г. в Банкок, Тайланд.

Вашият коментар