Huhtamaki представи устойчиви хартиени сламки

април 30, 2019

Специалистът по опаковки за хранителни продукти Huhtamaki, представи устойчиви хартиени сламки, за да даде възможност на клиентите да преминат към хартиени сламки, когато консумират студени напитки. Компанията произвежда сламките от хартия, като използва влакна, получени от устойчиво управлявани гори и отбелязва, че използваната хартия е сертифицирана по Програма за одобрение на горите (PEFC). Сламките Huhtamaki са тествани и проверени за безопасност на храните в Европа, Китай и САЩ.

Директорът на Huhtamaki Foodservice и глобалната категория напитки, Нийл Маккоун, заяви: „Нашите хартиени сламки са изработени така, че да бъдат здрави, надеждни и функционални. Инвестирахме в нови, разработени за целта машини, за да доставим изключително високо качество на продукта. Ние сме уверени, че можем да предложим хартиени сламки, които са издръжливи и превъзхождащи в сравнение с настоящото пазарно предлагане. Нашите сламки също са без миризма и оцветяване. В допълнение към новите машини, инвестирахме и в нови производствени инсталации за хартиени сламки. Очакваме с нетърпение възможността да предложим устойчив избор, да увеличим пазара и да бъдем водещ доставчик. С нашата първоначална продукция обслужваме McDonald’s във Великобритания и в Европа като един от основните им доставчици.”

Компанията предлага новите хартиени сламки в различни варианти на размерите, включително стандартния размер с диаметър 7,3 мм. Специалистът в областта на опаковките планира да разшири производствения капацитет на новите хартиени сламки на други пазари в Европа и в световен мащаб, за да обслужва клиенти във всички географски райони.

Клиентите могат също така да закупят устойчивата хартиена сламка от уебсайта на Huhtamaki.

В момента Huhtamaki управлява 78 производствени обекта и 24 офиса за продажби в 34 страни.

Вашият коментар