HP представи HP PageWide C550 за опаковки от велпапе

март 22, 2023

HP представи най-новата си високоскоростна дигитална печатна машина за велпапе  HP PageWide C550. Тази усъвършенствана еднопасова платформа е предназначена да помогне на преработвателите да оптимизират производствените разходи и да подобрят оперативната ефективност за производството на опаковки от вълнообразен картон.

Базирана на награждаваната, доказана в производството технология на машината C500, C550 предлага повишена производителност и стойност за индустриалната опаковъчна индустрия. Тя използва технологията Thermal Inkjet на HP и мастила на водна основа, за да осигури постоянно качество като на офсетовия печат при високи производствени скорости, като същевременно поддържа целите за кръгова икономика на преработвателите на опаковки.

Със скорост от 90 линейни метра в минута, печатната машина C550 е в състояние да печата висококачествени опаковки с постоянна скорост, без забавяне. Освен това ще помогне на преработвателите да оптимизират запасите, да намалят остаряването и да ускорят времето за изпълнение чрез технологията за дигитален печат.

HP си сътрудничи с HYBRID Software за работен процес за предпечат за опаковки за лесно прехвърляне на задания от формати за дълбок и флексо печат. HYBRID PackZ предоставя уникална комбинация от автоматизирани действия и специални инструменти за предпечат. Професионалният PDF редактор прави дизайните готови за всеки печатен процес, като ги обогатява с грундиране и облагородяване, боравене с комплекти мастила и базирано на обекти растриране, както трапинг и генериране на динамични марки. HYBRID PackZ ще позволи на притежателите на C550 да подготвят файлове ефективно и да намалят грешките, правейки предпечата по-лесен и по-продуктивен.

Печатната машина ще е налична за инсталиране по-късно тази година.

Вашият коментар