HP и Landa с участие на виртуалната drupa

април 13, 2021

HP и Landa потвърдиха участието си в първата виртуална drupa, която се проведе по-късно този месец.

Двете базирани в Израел компании са най-новите големи имена, които се завръщат на drupa след преминаването към виртуално събитие за следващата си издание. drupa първоначално беше планирана за 2020 г., преди да бъде пренасрочена за април 2021 г., съкратена по време и след това потвърдена като виртуално събитие през периода 20-23 април 2021 г. Тази година събитието съвпада и със 70-годишнината на drupa. Изложението на живо ще се завърне през 2024 г. в съответствие с предварителния график на събитието.

Други големи имена в индустрията, участващи на virtual.drupa, включват: Bobst, чрез Mouvent; Южнокорейската Dilli; експертите за мастиленоструен цифров печат Kodak, EFI и Fujifilm; пионерите в софтуера и работния процес Global Software Graphics, GMG Color и Hybrid Software; специалистите по мастила Kao; производителя на довършително оборудване Кама; производителя на цифрови печатни машини Konica Minolta; разработчика на система за фолиране и облагородяване Kurz; производителя на печатащи глави Kyocera; експерта по електроника Meteor Inkjet; експертите за лазерно рязане и маркиране SEI Laser; Seiko Instruments; шампиона при сухия тонер Xeikon, който предлага и мастиленоструен печат; и предпечатния специалист Xitron.

Сабине Гелдерман, директор на проекта, печатни технологии в организатора Messe Dusseldorf, каза: „И двете компании ще обогатят virtual.drupa с впечатляващия им спектър от иновативни технологии за цифров печат и широк спектър от приложения.”

Вашият коментар