FUTURE FACTORY: основна спирка към PRINT4ALL

септември 27, 2021

 Future Factory 2021 е ежегодното събитие, организирано от Acimga (Асоциация на италианските производители на машини за печатната, преработвателната и хартиената индустрии), е основна спирка в пътната карта към Print4All, което ще се проведе на 3-6 май 2022 г. Събитието (по-рано известно като Print4All Conference) бележи еволюцията на цялата графична и комуникационна индустрии, създавайки възможност за срещи за цялата общност, от производители на технологии, преработватели, печатари, до собственици на марки и агенции. С Future Factory, Acimga създава диалог по цялата верига на доставки на пазарите за преработване, печат на опаковки, етикети, търговски и индустриален печат. Събитието е част от пътя, който ще ни отведе до Print4All, търговското изложение, забележително за индустрията в Италия.

Acimga играе ключова роля в индустрията, както в Италия, така и в международен план, като има за цел да създаде истинска ангажираща и синергична индустриална култура и да осигури най-добрите в световен мащаб

признати услуги не само за компаниите, които представлява, но и за целия сектор. Асоциацията работи, за подпомагане на цялата верига на доставки, следейки законодателните действия в интерес на индустрията; организира събития, които популяризират и подпомагат интернационализацията на компаниите-членки; прави пазарни проучвания, които предлагат важни

инструменти на техните сътрудници; инвестира в обучение и постоянно подкрепя всички свои членове.

Future factory: бъдещето е наше, И е човешко.

Изминалото издание на Future Factory, което се проведе на 15 и 16 септември 2021 в Театъра на Милано, даде възможност за участие на 850 (150 участници на живо и 700 онлайн) представители на сектора, които имаха удоволствието да чуят мненията на експерти от ключови за графичната индустрия области (икономика, финанси, маркетинг и др.).

Богатата програма на Future Factory, модерирана от журналиста Матео Бордоне, пожъна успех с участието на проф. Алек Рос, преподавател в Бизнес училището в Болоня и старши съветник по иновации на държавния секретар по време на администрацията на Обама; проф. Дейвид Старк от Колумбийския университет, Нуриел Рубини – професор по икономика в Нюйоркския университет и Бертран Бадре, главен изпълнителен директор и основател на организацията Blue like Orange Sustainable Capital.

Фокусът на събитието беше постоянната трансформация, при която бизнес моделите преминават към ориентирана към човека перспектива, където услугата е основният компонент на продавания продукт, който винаги се предлага в комбинация с високо ниво на персонализиране.

Чрез гласа и опита на важните национални и международни лектори, Acimga

и този път предостави глобални насоки, които ръководят конкретната перспектива за човешката значимост.

Вашият коментар