FESPA Eurasia 2022

ноември 23, 2022

 FESPA Eurasia е водещото изложение за секторите на печата и визуалната комуникация в Евразийския регион и се провежда ежегодно в Истанбул. На изложението ще бъдат представени над 500 марки и се очакват над 10 000 посетители.

На FESPA Eurasia можете да намерите широкоформатен дигитален печат, ситопечат, текстилен печат, декорация на дрехи, декориране на превозни средства, 3D печат, LED технологии за знаци, консумативи и софтуер и други.

FESPA Eurasia ще се проведе от 1-ви до 4-ти декември 2022 г. в Истанбул Експо Център, показвайки най-съвременните технологии и приложения, с които да се оборудват посетителите, помагайки им да разрастват бизнеса си.

FESPA Eurasia се организира от FESPA, глобалната федерация и център за знания в печатната индустрия, чийто опит е над 55 години. В партньорство с ARED, Турската асоциация за визуална комуникация, ще бъдат представени най-новите решения както в технологиите за печат, така и за визуална комуникация. Световният обхват на FESPA заедно с локалните връзки на ARED, правят FESPA Eurasia идеалното място за разширяване на вашия бизнес в региона на Евразия.

Вашият коментар