FESPA Eurasia отложена за декември 2021

септември 3, 2020

 FESPA взе решение за отлагане на FESPA Eurasia, първоначално планирано да се проведе от 3 до 6 декември 2020 г. Изложението, което се организира в партньорство с турската асоциация на FESPA ARED, ще се проведе от 2 до 5 декември 2021 г. в Изложбения Център на Истанбул в Турция.

Този ход отразява продължаващата несигурност и бизнес смущения, причинени от глобалната пандемия COVID-19, както и фокусът на FESPA върху опазването на здравето и безопасността на изложителите, посетителите и организаторите.

Изпълнителният директор на FESPA, Нийл Фелтън, коментира: „Отзивите от нашата общност на изложителите и посетителите на FESPA Eurasia бяха много положителни и сме ентусиазирани от завръщането си в Истанбул през декември 2021 г., осигурявайки регионална платформа за събитието, която подкрепя пазара с възстановяване на бизнеса и празник за индустрията.”

Отлагането на FESPA Eurasia следва съобщението, че следващото FESPA Global Print Expo сега ще се проведе в изложбения център RAI в Амстердам, Холандия, от 9 до 12 март 2021 г.

Вашият коментар