FACTOR.BG вече и в София

януари 13, 2020

FACTOR.BG, единствената фирма в България, която е едновременно дистрибутор и сервизен партньор на Epson, EFI, Katana и други, след 29 години работа, освен в Асеновград, отваря свой офис и в София.

Клиентите на фирмата, живеещи в столицата, ще бъдат по-добре и по-бързо обслужвани, а марките, които доставчиците са им поверили да представят, ще получат по-добро позициониране.

В новия офис ще можете да видите най-новите печатни технологии, докато сте на кафе в Центъра. Ще можете да вземете спешно мастило или хартия, когато се появи непредвидена поръчка или нещо сте забравили.
FACTOR.BG ще може да осигурява експресна реакция с оборотни принтери, за да не прекъсвате своята работа, каквото и да се случи.
Фирмата ще провежда по-често обучения, демонстрации, импровизирани събития, представяне на интересни изложби и автори. Така от FACTOR.BG ще имат възможност да чуват мнението на клиентите по-често и по-непосредствено, за да могат да оправдаят техните очаквания.
Откриването на новия шоурум в София, ще се състои на 22-ри януари, 2020 г., от 17:30 часа, на адрес ул. Г. С. Раковски 72.

Вашият коментар