Edelmann избра печатната машина Landa S10 Nanographic за трансформиране на дигиталните опаковки

април 18, 2017

Първата европейска бета инсталация на машината Landa S10 Nanographic ще бъде в Edelmann.

Edelmann и Landa Digital Printing обявиха, че Edelmann, един от водещите световни доставчици на висококачествени и иновативни картонени и хартия опаковъчни решения, ще инсталира нанографската машина Landa S10. Edelmann, най-големият независим германски прработвател на опаковки, ще използва възможностите на новата си нанографска печатна машина за генериране на ценен бизнес растеж от производството на висококачествени, високоскоростни, средни тиражи опаковки от картон.

С дейност в девет страни, в които работят 2700 души, продажби за 300 милиона евро, както и производство на 5,5 милиарда опаковки и листовки годишно, Edelmann е един от водещите световни производители и доставчици на опаковки. Специализирани в опаковъчни решения за здравеопазването, грижите за красотата и потребителски марки, компанията има операции в Европа, Азия, Северна и Южна Америка.

Печатната машина Landa S10 ще бъде инсталирана в производственото предприятие на  Edelmann в Хайденхайм, което е най-голямото по рода си в Европа. Edelmann ще участва на Interpack 2017 (зала 11 / A14.A18), за да покаже ползите от нанографския печат.

Вашият коментар