drupa 2020: Време е да прегърнем бъдещето!

юни 18, 2019

След по-малко от година ще започне drupa 2020. Изложение Номер 1 за печатните технологии още веднъж ще докаже позицията си на водещ световен форум за индустрията, като сегашният статус на резервациите вече надвишава цифрите за същия период през 2016 година. От drupa подчертават, че с 1800 изложители от повече от 50 страни, изложението ще бъде най-важната платформа за глобалната печатна индустрия през 2020 г. Най-големите изложители са Германия, Италия, Япония, Китай, Великобритания и Холандия. В изданието през 2020 г. до момента се очакват 33% нови изложители по цялата верига на стойността и различните междусекторни технологии.

Мотото на 11-дневното събитие гласи: прегърнете бъдещето; първостепенно събитие, фокусирано върху образованието, ангажираността и забавленията в завладяваща и вдъхновяваща атмосфера.

Международните ключови играчи потвърждават, че изрично адаптират своите технологични иновации към цикъла drupa. Във време на непрекъсната промяна и трансформация, drupa 2020 е събитие, на което всеки от индустрията трябва да присъства – търговското изложение осигурява насоки, предоставя решаващ тласък за устойчиви и ориентирани към бъдещето бизнес модели и предлага отлични условия за създаване на мрежи и отлични нови бизнес контакти. drupa 2020 ще бъде придружена от високопрофесионален състав от известни международни лектори – специалните форуми drupa cube, drupa dna, touchpoint и touchpoint 3D fab + print ще осигурят ползотворна обмяна на знания и вдъхновение.

На www.drupa.de ежедневно се публикува актуална информация за изложителите и техните продукти, за съпътсващите събития и последни новини. Онлайн продажбата на билети за drupa 2020 ще бъде достъпна през септември.

Вашият коментар