CCE International 2017 привлече високо специализирана аудитория

март 29, 2017

Третото издание на единственото специализирано изложение в Европа за индустрията за гладък и вълнообразен картон, CCE International 2017, се проведе на 21-23 март 2017 г., в Панаирния център на Мюнхен. Общо 2130 посетители от 65 страни дойдоха в Мюнхен, за да открият широка гама от машини, аксесоари и услуги за производство и преработка на гладък и вълнообразен картон. Близо 150 изложители от 23 страни представиха своите технически иновации на нетна изложбена площ от 4700 квадратни метра. Изложбата се е разраснало с 4% по заето пространство в сравнение с предходноти изложение.

Посетителите на тазгодишното CCE International имаха цялостен поглед върху най-новите технологи и тенденции в индустрията във всички области на производството и преработка на картон. В допълнение, открит семинар, проведен паралелно с изложението предложи ценна информация за дигитален печат на приложения от гладък и вълнообразен картон.

По време на изложението посетителите бяха попитани за техните основни области на интерес. Резултатите показаха, че посетителите са високо специализирани експерти от индустрията и най-вече се интересуват от оборудване за преработка на вълнообразен картон, линии за навълняване, оборудване за печат, контрол на машините, оборудване за преработка на сгъваем картон, суровини и материали, както и обработка на материалите и складиране.

Следващото 4-то международно изложение CCE International ще се проведе на 12-14 март 2019 г. в панаирния център на Мюнхен в Германия.

Вашият коментар