BOBST оформя бъдещето на производството на етикети

декември 9, 2021

След представянето на стратегията oneLABEL, BOBST вече напълно оборудва своя център за компетентност в Bobst Firenze в Италия, където може да се види най-широкото портфолио в индустрията Flexo, UV inkjet и All-in-One машини за печат на етикети, демонстриращи точно как преработвателите могат да оптимизират своите производствени предприятия.

Изложените технологии включват MASTER DM5 All-in-One, All-Inline и Mouvent LB702-UV цифрови UV мастиленоструйни машини за печат на етикети и флексо решенията VISION M1, MASTER M5 и MASTER M6.

MASTER DM5 All-in-One, All-Inline за печат на етикети съчетава силните страни на флексо и мастиленоструйните технологии на BOBST в един работен процес, който грундира, отпечатва, облагородява и реже с едно преминаване само с един оператор. Модулната печатна машина е конфигурирана с технология, която е изцяло собственост и разработена от BOBST, така че преработвателите имат само една точка за контакт. И тъй като и двата са 100% BOBST, преработвателите няма да трябва да избират от фиксирани конфигурации, но могат да създадат идеалната машина според техните точни нужди, започвайки от най-простата машина за етикети до най-сложната производствена линия. С течение на времето могат да се добавят допълнителни модули, в крак с промените на пазара.

Междувременно високопроизводителната мастиленоструйна печатна машина LB702-UV може да отпечатва всякакви задачи от къси до средни и средни до дълги тиражи. Печатайки със скорост до 100 м/мин, цифровата машина може да произвежда до 200 000 кв.м всеки месец, само за една дневна смяна от осем часа, с един оператор. Шестте й цвята осигуряват най-широката цветова гама в тази категория, използвайки технологията на BOBST oneECG (Extended Color Gamut), без забавяне. Може да се добави бяло като опция за отпечатване на 70% непрозрачност при 45 м/мин.

И накрая, за ефективност и стабилност при производството на етикети, VISION M1 осигурява постоянна производителност в качеството и повторяемост година след година. Лесна за използване от по-малко квалифицирани оператори, тази достъпна и надеждна флексо печатна машина се предлага с вградени функции за преработване и работи с ролен материал с ширина 370 и 430 мм, при скорост до 180 м/мин.

Вашият коментар