BOBST отваря мастиленоструен демо център в Барселона

януари 20, 2021

BOBST иска да оформи бъдещето на индустрията за етикети и вярва, че дигитализацията е основният двигател. За тази цел, те разшириха своите демонстрационни възможности със специален демонстрационен център извън Швейцария.

Новият демонстрационен център в Барселона ще предостави уникална възможност за преработвателите и собствениците на марки да дойдат и да видят на живо Mouvent Cluster Technology, отваряйки нова глава в производството на етикети. BOBST не участва в първата глава на дигитализацията на производството на етикети, но се ангажира с втората глава чрез съчетаване на високо качество, висока производителност и ниска цена на собственост.

Първите две машини в Демонстрационния център са Mouvent LB701-UV и Mouvent LB702-UV, две печатни машини за етикети, които печатат 6 цвята + бяло със скорости до 100 метра в минута.

Mouvent LB701-UV е най-малката печатна машина за етикети в асортимента на Mouvent. Тази мини печатна машина за етикети има изключително компактен дизайн, но поддържа разделителна способност 1200 x 1200 dpi, при производителността до 70 m / min при несравними производствени разходи. В Барселона е оборудвана с 6 цвята за печат с разширена цветова гама. Печатната машина Mouvent LB702-UV  със своите скорости на печат до 100 m / min е най-продуктивната машина за цифров печат на етикети на пазара (200 000 кв. м / месец с един оператор в операция на една смяна), с най-високо качество на печат 1200 x 1200 dpi.

Уникалната Mouvent Cluster Technology – ядрото на всички печатни машини, които посетителите на Центъра ще могат да видят отблизо – позволява производството на етикети върху широк спектър от материали като хартия, самозалепващи се етикети, прозрачни, метални и гъвкави материали . Mouvent Cluster Technology съчетава високо качество, висока производителност и ниска цена на притежание в една единствена платформа, отваряща нова страница за производство на етикети.

В бъдеще, в центъра ще се помещава и BOBST MASTER DM5, задавайки нов стандарт за цифровизацията на индустрията за етикети. Грундиране, печат, облагородяване, рязане – печатна машина “Всичко в едно”, автоматизирана за изключително бърза смяна на заданията и изключителна повторяемост, независимо от уменията на оператора.

Ако искате да резервирате демонстрация, моля, посетете www.bobst.com/demo-center-barcelona или се свържете с mouvent.bcn@mouvent.com

Вашият коментар