Ball заменя пластмасовите чаши с алуминиева версия

септември 20, 2019

Устойчивият доставчик на опаковки Ball е готов да въведе нови рециклируеми алуминиеви чаши като алтернатива на пластмасовите в рамките на пилотна програма в САЩ. Като част от пилотната програма, през 2020 г. фирмата за метални опаковки ще започне ограничени доставки на алуминиеви чаши, които ще се предлагат на избрани места като места за забавление и големи събития. Използвайки новите алуминиеви чаши, клиентите могат да заменят пластмасови чаши у дома и в други зони, включително на закрити и открити площи в цялата страна.

Според компанията, здравата и устойчива алуминиева чаша се предлага в размер 20 унции. Потребителите могат да персонализират чашите, като добавят лога и графики по свой избор.

Президентът и главен изпълнителен директор на Ball, Джон Хейс, заяви: „Тъй като нашите клиенти и потребители все повече търсят устойчиви възможности за опаковки на напитки, пускането на алуминиевата чаша е важен момент за нашата компания. Наша отговорност е като лидер в алуминиевите опаковки за напитки непрекъснато да обновяваме и предлагаме решения за нашите клиенти. Развълнувани сме да пуснем на пазара алуминиевата чаша и да разширим продуктовата линия през следващата година и след това.”

Ball ще насърчи и други компании да заменят своите пластмасови чаши с новопредставените алуминиеви чаши. В зависимост от търсенето на пазара, Ball планира да разшири портфолиото от алуминиеви чаши, като добави още допълнителни размери в бъдеще. Фирмата за опаковки също така очаква да увеличи производството в завода си в Уестминстър, Колорадо, до края на 2020 г.

Ball се стреми да разшири приемането на алуминиевите чаши в ресторанти, барове, магазини за продажба, пивоварни и търговски обекти.

Вашият коментар