Avery Dennison с ново лепило за вино и спиртни напитки

август 24, 2022

Avery Dennison Label and Packaging Materials прибави ново лепило към своето портфолио за етикети за вина и спиртни напитки. Лепилото Avery Dennison Z2010 е проектирано да поддържа по-тежки етикети и няма да плува или да показва отлепване до осем часа, докато е потопено в лед или студена вода.

Поставянето на етикети върху бутилки за вино и пенливо вино, които ще са по-студени от околната среда и остават гладки при повърхностна кондензация, е по-лесно с Z2010. В допълнение към своята агресивна първоначална лепливост, която гарантира, че по-тежките, облагородени етикети остават здраво залепени, лепилото Z2010 предлага и подобрена производителност.

“Тъй като марките преминават към по-тежки материали и повече разкрасявания, за да се диференцират в един все по-конкурентен пазар, те трябва да поддържат високо ниво на производителност при взискателните условия на крайна употреба“, каза Пол Пурдеф, маркетинг директор в Avery Dennison. “Нашето лепило Z2010 защитава адхезията на етикета по време на консумация, дори за продукти, които се съхраняват върху лед.“

Новото лепило ще бъде представено на щанда на Avery Dennison на Labelexpo Americas 2022, 13-15 септември в конгресния център Donald E. Stephens в Розмънт, Илинойс.

Вашият коментар