Съкратени дати за drupa 2021: 20 – 28 април

юли 17, 2020

Продължителността на drupa, водещото в света търговско изложение за печатни технологии, ще бъде съкратена от единадесет на девет дни и ще се проведе от 20 до 28 април 2021 г. в Дюселдорф, Германия.

Това решение е в отговор на желанията на партньорската асоциация VDMA (Асоциация за печатни и хартиени технологии) и много изложители да направят представянето си на изложението по-ефективно и да концентрират целенасочено трафика на посетителите. Това е и реакция на прекъснатите пътувания и ограничения.

„Тъй като понастоящем предполагаме, че по-малко посетители от чужбина ще могат да пътуват до drupa 2021, считаме, че намалението от единадесет на девет дни е разумно, за да се управляват по-ефективно посетителските потоци. В същото време продължителността от девет дни гарантира, че работещите машини все пак ще могат да бъдат показани, което е уникална точка за продажби на drupa “, обясни президентът на drupa Клаус Болза-Шюнеман.

Въпреки някои анулирания, свързани с пандемията, текущият статут на резервации остава на високо ниво с над 1500 изложители и нетно изложбено пространство от над 140 000 квадратни метра. Това за пореден път подчертава доверието на индустрията в международната привлекателност на събитието и необходимостта от срещи лице в лице, привличане на нови клиенти и представяне на работещи машини на живо.

За да гарантира професионално и безопасно търговско изложение, drupa не само адаптира общите условия, но и разчита на концепцията за безопасност, хигиена и дезинфекция, която непрекъснато се приспособява към най-новите разпоредби за Коронавируса.

Сабине Гелдерман, директор на drupa, заяви: “Характерът на drupa през 2021 г., поради пандемичните и хигиенни разпоредби, със сигурност ще бъде различна от тези, с който сме свикнали, но ще продължи да има много важен принос за икономическото възстановяване.”

За повече информация относно концепцията за хигиена и защита от инфекции на Messe Düsseldorf: www.drupa.com

Вашият коментар