Сферите на печата и рекламата фокусират вниманието си в изложение COPIS 2023

юли 9, 2023

За 11-и път международният формат отваря врати за българската и чуждестранна публика; мястото е Интер Експо Център, датите – 13 – 15 септември

Намирайки се в разгара на лятото, септември изглежда далеч, далеч в бъдещето. Но за бизнеса от печата и рекламата, това далеч не е така. Всеки зает в тези сфери живее с динамиката и нуждата от внимателно планиране на времето и присъствие на ключови събития – като COPIS. Изложението, което се превърна в основен формат за печата и рекламата, ще се проведе от 13 до 15 септември в Интер Експо Център. И ще превърне София в много, много важно и интересно място, напомняйки, защо успехът се корени в развитие на доказаните практики, нестандартното мислене и реализирането на смели идеи.

„Графичният и пространственият дизайн, материалите и консумативите за печатната индустрия, производството на рекламно-информационни елементи и визуални комуникации, ще са сред основните акценти на COPIS 2023“, споделят организаторите от Интер Експо Център. Екипът подчертава ключовото партньорство с FESPA BULGARIA ASSOCIATION и Sourcing.bg. Заради бизнес перспективите, които предоставя, изложението е предпочитано място от българските и чужестранни фирми да представят водещите си софтуерни решения, материали, машини и технологии.

Над 400-те бранда, които близо 100 изложители представиха през 2022 г. събраха в Интер Експо Център разнородна професионална публика. София се превърна в пресечна точка за рекламни дизайнери, рекламни агенции, фрийлансъри, дистрибутори и търговци, специалисти по маркетинг и реклама, собственици и представители на печатници и издателски къщи, бранд мениджъри, фотографи и собственици на фотографски студиа и др.

Модел на нестандартен поглед и непрестанно надграждане

Изложенията са местата, които могат да срещнат трендовете от различните сегменти, благодарение на което присъстващите могат да предусетят бъдещите тенденции. „Това обаче може да стане, само когато сте мотивирани да развивате модел – винаги отворен към промени“, категорични са организаторите. И допълват, че като изложение, посветено на свръхдинамичните печат и реклама, COPIS трябва да се моделира непрестанно, за да е максимално полезно за всеки в сектора. „11-ото издание няма да бъде изключение“, категорични са те.

Какво предстои в сектора на печата и рекламата? Кои са най-новите продукти? Как можем да развием бизнеса си в тази специфична икономическа сфера? Отговорите ще разберем от участниците и специалистите на изложение COPIS 2023. Компаниите, които искат да се включат с щанд в международния формат, все още могат да направят това, посещавайки онлайн-портала www.copi-s.com, а всички желаещи да присъстват могат да вземат своя онлайн билет на промоционална цена преди старта на изложението.

Вашият коментар