Регистрация на изложители за drupa 2024 онлайн

февруари 25, 2022

През 2024 г. международната печатна индустрия ще се срещне на drupa, водещото световно търговско изложение за печатни технологии. Изложителите вече могат да се регистрират онлайн на https://www.drupa.com/en/Exhibitor/Become_an_exhibitor/Online_Registration?utm_source=drupa24%20besucher&utm_medium=email&utm_content=button%20oa&utm_campaign=oa%20en

Крайният срок за регистрация е 31 октомври 2022 г.

Следващата графика предоставя преглед на други важни дати по пътя към drupa 2024.

drupa означава вдъхновение, иновации, трансфер на знания от най-висок клас и възможности за работа в мрежа. drupa е мястото, където водещите международни лица, вземащи решения, се срещат и обменят мнения относно най-новите технологични тенденции и революционни разработки в индустрията.

Устойчивостта и дигитализацията оказват огромно влияние върху печатната индустрия. drupa ще покаже как приложенията на авангардни и свързани технологии непрекъснато се развиват по цялата верига на стойността.

drupa предлага поглед към бъдещето на общността за печат и опаковки – било то чрез първокласна конферентна програма и специални форуми или впечатляващи изпълнения на живо и презентации на продукти от международни изложители в уникалната атмосфера в експо залите.

Регистрацията на изложители за PRINT & DIGITAL CONVENTION, конгресното търговско изложение с обширна програма от лекции по изключително актуални индустриални теми, е отворена от началото на януари. Отговорът от индустрията е положителен и известни компании като Carl Berberich Papier GmbH, Ing. Fritz Schroeder GmbH & Co. KG, locr GmbH, Mondi Paper Sales GmbH и Papierfabrik August Koehler SE вече се регистрираха.

Вашият коментар