Поредна успешна конференция на ГЕД – GED it! 2017

юни 21, 2017

Близо 120 човека посетиха GED it! 2017, конференция за софтуер в печата, организирана от ГЕД ООД. Присъстващите имаха възможността да построят своя собствена програма за деня и да посетят задълбочени демонстрации на софтуери от портфолиото на ГЕД или да чуят лекции на водещи специалисти от индустрията и бизнеса.

Голям интерес представляваха лекциите на Joris Verbouwe от Kodak, който представи цялостното решение Kodak Prinergy, което обхваща всички стъпки на цялостния работен поток в печата. Той подчерта важността на домино ефекта, т.е. последователността на операциите. Andrew Bailes-Collins от Enfocus говори за PDF стандартите за печат и автоматизацията им чрез софтуера в печата и графичната индустрия. Той представи история на PDF формата за различни приложения и говори за това, какво е бъдещето на този формат.  Christopher Graf от Hybrid Software представи софтуерните продукти на фирмата –  за работен поток, проверка и редакция на PDF файлове, за редакция на файлове за етикети и опаковки и клауд решенията на компанията.

Изключително интересни и ползотворни бяха и дискусионните панели, модерирани от Петя Първанова, Пламен Давидов и Десислава Тодорова по темите “Тенденции в печатната индустрия и как да ги монетизираме”, “Как се гради успешен бизнес модел за продажби в чужбина” и “Организация на процесите за успешни продажби в чужбина”, които разчупиха лекционния ритъм и дадоха на посетителите възможност да чуят мнението на специалистите по важни за индустрията в България въпроси.

Вашият коментар