Отлагане за юни 2021

февруари 5, 2021

През декември 2020 Mack-Brooks Exhibitions обяви отлагането на ICE Europe, CCE International и InPrint Munich 2021, които трябваше да се проведат в Мюнхенския търговски панаирен център в Германия от 9 до 11 март 2021 г.

Вместо това, съвместните изложения за преработка, хартия и печат ще се проведат от 22 – 24 юни 2021 г. Това решение е взето в светлината на продължаващата пандемия от Covid-19 и продължаващата несигурност по отношение на ограниченията за пътуване и планирането на събития от властите.

Коментирайки съобщението, Патрик Херман, директор на изложенията в Mack-Brooks, каза: „След внимателно обмисляне на различни варианти стигнахме до решението събитията да се проведат през юни 2021 г. Въз основа на текущите международни събития, дължащи се на пандемията, включително продължаващи затваряния и ограничения за пътуване, ние вярваме, че най-отговорното решение на този етап е да ги отложим.“

„Комбинацията от три специализирани търговски събития, еволюиращи около преработването и печата в производствения процес, създава многостранно изживяване с увеличени възможности и полезни взаимодействия. Основният ни фокус обаче е да осигурим успешно участие на нашите посетители и изложители. И за да направим това, трябва да осигурим безопасни условия“, заключи Патрик Херман.

Екипът на ICE Europe, CCE International и InPrint Мюнхен ще комуникира тясно с клиенти и партньори през следващите седмици и месеци. Те също така благодариха на всички свои изложители, партньори, доставчици и посетители за подкрепата им през това предизвикателно време.

Вашият коментар