Отварят регистрацията за изложители на virtual.drupa 2021

януари 20, 2021

Първоначално планирано като събитие на живо от 20 – 28 април 2021 г.  в Дюселдорф, Германия, световното изложение No1 за печатни технологии беше променено във виртуален формат поради въздействието на пандемията COVID-19.

Изложителите вече могат да се регистрират за virtual.drupa 2021 на https://virtual.drupa.com/en/Become_exhibitor/Online_application. Виртуалната drupa ще се проведе от 20 до 23 април 2021 г. на https://virtual.drupa.com.

Основният пакет включва присъствие в изложбеното пространство, като фирменият профил, услугите и предлаганите продукти се показват в онлайн шоурума. Ключови думи, продуктови категории и видео презентации насочват посетителите към различните фирмени профили, които остават достъпни за информация и взаимодействие след virtual.drupa.

С помощта на инструмента за съвпадение, изложителите могат да взаимодействат лично със съществуващи и нови клиенти в Networking Plaza и да организират срещи (след регистрация). Това позволява целенасочена работа в мрежа преди началото на виртуалното събитие. Основният пакет може да бъде разширен с допълнителни индивидуализирани маркетингови инструменти като фирмени лога, допълнителни категории продукти или видни разположения на рекламни банери, които водят посетителите до онлайн шоурума. Предлагат се и уеб сесии на живо за директно взаимодействие и обмен със съответните целеви групи. Тези услуги ще бъдат достъпни в края на януари.

В допълнение към изложбеното пространство и Networking Plaza, virtual.drupa ще включва Конферентна зона с теми от горещите точки на drupa. Международно известни лектори ще се обърнат към световните тенденции като кръгова икономика, устойчивост и свързаните потребители.

Безплатната онлайн регистрация за посетители на virtual.drupa ще започне през март 2021 г.

Вашият коментар