Нов етикетен РР филм на Herma за печатните машини HP Indigo

април 11, 2017

Дигиталният печат продължава да се утвърждава и трайно се установи като идеално допълнение към конвенционалните процеси в сегмента за етикети. Затова, Herma добави към гамата от филми за дигитален печат, предлагани от тяхното подразделение за самозалепващи материали, полипропиленовия филм, PP white digital (клас 877), специално разработен за печат на цифровите машини HP Indigo.
Благодарение на специалната повърхностна обработка, сертифициран от HP Indigo с “3 звезди” (най-добра производителност), белият филмов залепващ материал, предлага висококачествена печатаемост в комбинация с мастилата ElectroInks. Гланцовият бял полипропиленов филм произвежда етикети със силна визуална привлекателност за използване за козметични продукти или домакински почистващи продукти, например, дори и когато трябва да издържат на неблагоприятни климатични условия и излагане на химикали.
Освен това, лепилото също е сертифицирано от немския институт ISEGA за директен контакт с мазни храни. Като допълнителна полза, PP white digital на Herma вече не изисква третиране с грунд преди печат. Стандартното покритие за новия филм е адхезивът Herma 62Xpc с многослойна perfectCut технология. Материалът намалява износването на щанците, особено по време на производството на филмови етикети, подобрява преработваемостта и резултатите от щанцоването, и по този начин подобрява ефективността на машината, по-специално при производството на филмови етикети.

Вашият коментар