Нови дати за ICE Europe, CCE International и InPrint Munich

май 12, 2021

След неотдавнашните разговори относно отлагане на изложенията, Mack-Brooks Exhibitions обяви новите дати за ICE Europe, CCE International и InPrint Munich. Изложенията за преработка, хартия и печат бяха насрочени за 22 – 24 юни 2021 г. и сега ще се проведат от 15 до 17 март 2022 г. в Мюнхенския търговски панаирен център в Германия.

„След решението ни да отложим ICE Europe, CCE International и InPrint Мюнхен, имаме удоволствието да предложим обичайния си сбор от събития през март. Това, надяваме се, гарантира, че изложенията на живо могат да продължат отново своята водеща роля за обединяването на световната индустрия за преработка, хартия и печат. Междувременно ще предложим възможности за обмен на знания и бизнес в мрежата в безопасен онлайн формат с допълнителни подробности за дигиталните предложения, които ще бъдат публикувани след време ”, обясни Патрик Херман, директор на събитията за преработка, хартия и печат в Mack-Brooks Exhibitions.

Екипът на изложенията ICE Europe, CCE International и InPrint Munich ще общува тясно с клиенти и партньори през следващите седмици и месеци. Организаторитеблагодарят на всички техни изложители, партньори, доставчици и посетители за подкрепата в това предизвикателно време.

Вашият коментар