Не, 5G не причинява коронавирус: 3 причини, поради които тази теория е грешна и опасна

април 6, 2020

Нека е ясно: 5G по никакъв начин не причинява коронавирус!

Може да звучи странно, но този слух се носи от известно време и придобива значителни размери, тъй като коронавирусната епидемия се разпространява по целия свят. Слухът предполага, че инсталирането на 5G оборудване причинява проблеми със здравето, които се приписват на коронавируса Covid-19.

Това е не само голяма неистина и напълно без доказателства, но е и невероятно опасно, защото води до това, че разнообразието от много полезни мерки за опазване на здравето, които се прилагат за борба с разпространението на коронавируса, няма да работят и се игнорират от страх. Това абсолютно не е така и пренебрегването на тези мерки ще доведе до разпространение на болестта по-широко и по-бързо, което ще доведе до смърт на повече хора.

Все още не сте убедени? Ето някои причини, поради които тази теория е напълно и напълно безпочвена.

Три причини, поради които 5G не причинява коронавирус

Държавите, които нямат 5G, също имат случаи на коронавирус

Тъй като 5G все още е много нова технология, изискваща инсталирането на огромно количество телекомуникационно оборудване, тя все още не е достъпна в много страни. Понастоящем само 34 държави имат 5G мрежи, а досега има потвърдени случаи на коронавирус в 181 държави.

Ако 5G причинява коронавирус – което НЕ прави – броят на страните със случаи на заразени ще бъде същият като броя на 5G мрежите.

Да вземем Швеция като пример за това: страната няма комерсиална 5G мрежа и има само една много малка тестова мрежа в една област на Стокхолм. Сега обаче в Швеция има над 5000+ случая на коронавирус, като са потвърдени вече над 308 смъртни случаи, а първият случай е в град Йончьопинг, на 360 км от Стокхолм.

Доказано е, че вирусът е с естествен произход

Учените вложиха огромно време и усилия в анализирането на коронавируса Covid-19, включително анализиране на неговия геном. Това доведе до научаването на жизненоважните данни, които позволиха създаването на тестове, за определянето дали човек има заболяването и е от ключово значение за създаването на ваксина срещу него.

Тези данни са публикувани публично, така че всеки учен, навсякъде по света, може да ги анализира. Ако се отегчите по време на карантината, можете дори да изкарате онлайн курс по генетика и да анализирате данните сами.

Анализът на тези данни е категоричен, че коронавирусът е естествен, а не създаден от човек, което също опровергава слуховете, че е приготвен в лаборатория.

Хората се възстановяват

Ако коронавирусните симптоми са резултат от излагането на 5G, те биха се подобрили само ако човек напусне зоната с 5G покритие, за разлика от качествената медицинска помощ или почивка в леглото.

Въпреки това, 5G мрежите не са изключени от избухването на пандемията и до момента е потвърдено, че над 213 218 души са се възстановили от вируса.

Разбира се, няма как да разберем дали тези хора са били или не са били в 5G зона, но авторката Луси Ингам дава себе си за пример за човек, който е бил в 5G зона и се е възстановил от болестта: Развила е симптоми на коронавирус преди по-малко от месец и се е самоизолирала в зона с 5G покритие. През това време не е напускала зоната с 5G покритие и сега е без симптоми.

Пазете се и бъдете здрави!

Вашият коментар