Нараства импулсът за завръщането на Labelexpo Europe в Брюксел

ноември 12, 2021

Нараства вълнението за завръщането на Labelexpo Europe 2022, най-голямото събитие в света за индустрията за печат на етикети и опаковки. С над 600 изложители, които вече са потвърдени, много от които са изложители за първи път, Brussels Expo ще се проведе от 26 до 29 април, за да покаже безопасно динамичния и разнообразен пазар, движещ иновациите в индустрията.

С нарастването на инерцията за изложението, тенденциите вече започват да се очертават, като за това издание, огромният фокус е върху цифровите нововъведения от ключови играчи. HP, Xeikon, Domino, Fujfilm, Konica Minolta, Epson, Durst и Canon вече са потвърдили участието си, и ще демонстрират своята технология и колективно ще стимулират търсенето на цифрови технологии.

Отразявайки качеството на изложителите, Labelexpo Europe 2022  ще бъде домакин на международна аудитория от печатници, собственици на марки и дизайнери благодарение на нова специална услуга VIP Concierge. Това, заедно с продължаващата подкрепа на водещите световни асоциации за печат, ще доведе водещи преработватели за печат на етикети и опаковки лице в лице с най-добрите производители и доставчици в индустрията.

Регистрацията започва следващата седмица.

https://www.labelexpo-europe.com/

Вашият коментар