Конференция “Дигиталното работното място на бъдещето”

февруари 24, 2020

На 19 февруари 2020, в Sofia Event Center, Mall Paradise, Коника Минолта България, заедно със своите партньори M-Files, Mobotix, Microsoft, Y Soft и ABBYY, проведоха конференцията Digital Workplace of the Future и вълнуващо представяне на технологичните иновации от световен мащаб за първи път в България – Workplace Hub и видеонаблюдение с изкуствен интелект Mobotix.

Работното място на бъдещето е интелигентно. Хората, местата и устройствата са интуитивно свързани в локалната мрежа. Това е място, където всичките информационни технологии се управляват от една точка. С Workplace Hub процесите стават по-лесни. Работата в екип става по-лесна. Задачите стават интуитивни и безопасни. Това е ИТ технология, разположена на един квадратен метър – място, традиционно заето от многофункционална периферия. Workplace Hub намалява сложността на ИТ, премахва повтарящите се ИТ задачи, прекратява нежеланата загуба на време и оптимизира разходите за ИТ.

Всеки ден малкия и среден бизнес по света страда от кражби, вандализъм и други инциденти – много от които лесно биха могли да бъдат избегнати. Konica Minolta предлага решения, които ще променят начина, по който виждате сигурността, посредством висококачествената видео инфраструктура на камерите MOBOTIX. Създадена, за да осигури спокойствие и гарантираща 360° виждане, термично разпознаване, автоматизация и анализ, високо качество, ясни изображения, полусферичен изглед, уведомяване по електронната поща и още много. Камерите с изкуствен интелект са подходящи за логистика и доставки; защита и отдалечено наблюдение в различни индустрии; за съвременните транспортни мрежи; продажби на дребно; здравния заведения за специални грижи; търговски и офис площи, както и за периметрова охрана.

В специалната демо зона на конференцията, участниците имаха възможността да се запознаят на живо с тези иновативни технологии.

Вашият коментар