Кетчуп или майонеза?

февруари 21, 2019

Сега вече можете да подправяте едновременно с иновативната, патентована двойна гъвкава опаковка на Duopack, която предлага на потребителите три начина да овкусят своите хот-дог, хамбургери и пържени картофи. Duopack се основава на широко разпространената гъвкава стояща опаковка Doypack с една специална функция – преграда в средата на опаковката разделя продуктите в две изолирани части. По този начин, потребителят може да използва опаковката алтернативно или заедно да изстиска подправките според неговия вкус. Например, Duopack може да съдържа горчица и майонеза, което позволява на потребителя да си сложи една подправка, или и двете едновременно.

Duopack е следващата стъпка в разработването на стоящата гъвкава опаковка Doypack, която според компанията ще бъде най-бързо развиващия се сегмент при гъвкавите опаковки до 2020 г., нараствайки със среден темп от 8% годишно. Това е повече от целия сегмент на гъвкавите опаковки, който ще нараства с 4 до 5% годишно.

Duopack предлага на собствениците на марки възможността да комбинират два продукта в една гъвкава стояща опаковка с различни обеми – 50/50, 30/70 или 40/60. В допълнение към подправките, други приложения включват комбинирани шампоан / балсам, перилен препарат / омекотител и много други.

Гъвкавата опаковка изисква по-малко място за съхранение, намалява транспортните разходи и предлага голяма площ за печат на изображения и информация за продукта.

Вашият коментар