Дни на отворените врати в новия шоурум на Коника Минолта България

март 1, 2017

Компанията представи новата цветна дигитална преса за производствен печат AccurioPrint C2060L, както и bizhub PRESS C1100, bizhub PRO C1060L и монохромната bizhub PRESS 1250P. Бяха демонстрирани и специализираните софтуери Accurio Flux, Color Care, PrintShop Mail и EFI Direct Smile.

 

На 22 и 24 февруари Коника Минолта България организира Дни на отворените врати. Събитията се проведоха в новия офис на компанията и бяха открити от Драгомир Милушев, търговски директор на компанията, с кратко представяне на компанията и интересна статистическа информация за лидерските позиции спрямо конкурентите в България в продажбите на производствените дигитални машини.

Новият консултант производствени решения Томаш Вишневски, представи новата серия производствени системи AccurioPress C2070, MGI Jetvarnish 3DS за цифрово нанасяне на частичен лак и топъл печат и етикетната печатна машина bizhub PRO C71cf.

Радослав Календжиев, продуктов специалист софтуерни решения, демонстрира част от софтуерните продукти, предлагани от Konica Minolta – новият Accurio Flux с функции за предпечат, автоматизация на работните потоци и web-to-print, Color Care – приложението, което определя, постига и запазва специфичен стандарт за bizhub PRO и PRESS пълноцветни печатни системи и софтуерите за персонализация PrintShop Mail и EFI Direct Smile.

По време на събитието гостите имаха възможност за тестове и демонстрации на машините в шоурума, а по време на презентацията се оформиха и няколко интересни дискусии.

Вашият коментар