Вече е отворена регистрацията за Labelexpo Europe 2019

май 21, 2019

Регистрацията за 40-то юбилейно издание на Labelexpo Europe, най-голямото търговско изложение в света за печат на етикети и опаковки, вече е отворена. То ще се състои отново в Брюксел Експо от 24 до 27 септември, като събитието, което не трябва да се пропуска, обещава стотици демонстрации на живо на най-новите технологии, три чисто нови изложбени програми, три майсторски класа, водени от експерти и семинар.

От своето първо издание през 1980 г., двугодишното изложение Labelexpo Europe се утвърди като водеща световна платформа за професионалисти в областта на печата на етикети и опаковки и е известно с големия си брой демонстрации на машини на живо. Изложението обединява производители и доставчици на най-модерните технологии печатно оборудване, собственици на марки и дизайнери под един покрив. Основният фокус на изданието 2019 – „Движете вашия бизнес напред“ – ще бъде върху подобряването на бизнес стратегията и движението на индустрията напред. Изложението през 2019 г. отново е силно подкрепено и одобрено от организации като FINAT, EUWID, Febelgra, SPPES, UNFEA и VskE.

Разположено в девет изложбени зали, в изложението ще вземат участие над 600 потвърдили изложители, включително ABG, Avery Dennison, Bobst, Domino, Durst, Epson, ETI, Fujifilm, Gallus, HP, Kocher & Beck, Konica Minolta, Mark Andy, MPS, Nilpeter , Omet, RotoMetrics и Xeikon. Те ще демонстрират последните си иновации и технологии, включително: цифрови и конвенционални печатни машини; високотехнологични етикети и опаковъчни материали; системи за довършителни процеси и преработка; оборудване за инспекция, отпечатване и прилагане на етикети; мастила и покрития; RFID и решения за сигурност; и софтуер и интерактивни технологии.

Наред с изложението ще се провеждат три динамични изложбени програми, които дебютират на Labelexpo Europe. В “Арената за гъвкави опаковки” ще бъдат демонстрирани две печатни линии – една конвенционална и една дигитална – произвеждащи гъвкави опаковки аа непряк контакт с храни по последните GMP стандарти. Посетителите ще се запознаят с цялата индустриална UVFoodSafe инициатива с най-добрите практики за UV втвърдяване за етикети и гъвкави опаковки за непряк контакт с храни.

40-годишнината на Labelexpo ще отпразнува с Гала церемония и ще бъде два пъти по-голяма от предходните години.

За повече информация посетете www.labelawards.com.

Отстъпката за ранни резервации за Labelexpo Europe 2019 се предлага до 14 септември.

За да се регистрирате и да резервирате настаняване, посетете www.labelexpo-europe.com.

Вашият коментар